Despre mine

Totul a inceput la 17 ani.. multi ani pe terenul de baschet, cativa, in paralel, prin scoli, iar ultimii trei, concentrati pe zona de management si marketing sportiv.

Drumul a inceput, in 1994 cu prima titularizare la o echipa de baschet, SOCED Bucuresti. Am trecut prin competitiile internationale: Euroliga, EuroCup si EuroChallenge la echipe de varf din campionate puternice precum Germania, Italia, Rusia, Turcia si Belgia.

M-am oprit momentar la Universitatea din Alabama de Sud, in Statele Unite ale Americii, unde am absolvit cursuri de specializare in Managementul General, urmate de un Master in Integrare Economica Europeana iar drumul continua si astazi in timp ce alerg intre echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Steaua, al carui presedinte sunt, Federatia Romana de Baschet, unde am postul de vicepresedinte si conferintele, seminariile sau evenimentele private organizate de CEO Clubs, Romanian Business Leaders sau alte organizatii nationale si internationale unde sunt invitat in calitate de speaker.

Revenind la zona care m-a consacrat si care mi-a deschis fara discutie “portile” spre ceea ce sunt astazi, as mai puncta ca am fost selectionat timp de 15 ani in echipa nationala de baschet a Romaniei, din care zece am fost capitanul acestia, iar in anul 2014 am fost inclus in Hall of Fame-ul Universitatii Alabama de Sud.

Dupa 20 de ani de cariera sportiva si nenumarate trofee si medalii, am renuntat la viata de baschetbalist dar am ales sa raman activ in sport, fiind preocupat de strategia baschetului romanesc si de propagarea acestui sport in randul tinerilor. La clubul pe care il conduc, am pus bazele unui centru de “excelenta” pentru copii si tineret, sub umbrela caruia joaca baschet aproximativ 1200 de copii.

Cred in educatia pe care ti-o da sportul de orice fel si in valorile capatate in urma antrenamentelor si a competitiilor, indiferent din ce domeniu vin: sport, economie sau educatie.

Educatie:

 • 1991 – 1995 Liceul Teoretic Dimitrie Cantemir
 • 1995 – 1998 Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti
 • 1998 – 2001 Universitatea din Alabama de Sud, SUA – Management General
 • 2004 – 2006 Scoala Nationala de Antrenori – ANS – Disciplina Baschet
 • 2010 – 2012 Universitatea Romana de Stiinte si Arte “Gheorghe Cristea” – Master in Integrare Economica Europeana

Coursera Online Classes:

 • 2014 DUKE University
  “Sports & Society”
 • 2014 University of Pensilvania
  “The Global Business of Sports”
 • 2015 Case Western Reserve University
  “Inspiring Leadership Through Emotional Intelligence”
 • 2015 Northwestern University
  “Leadership Through Social Influence”
 • 2016 University of Virginia
  “Introduction to Personal Branding”