Sports Hub

Conceptul ‘Sports HUB’ a fost creat pentru a uni două medii între care, până acum, au existat doar interacțiuni sporadice: sportul și business-ul. Ambele medii contribuie semnificativ la dezvoltarea societății și pot fi cuantificate din cel puțin 2 puncte de vedere: financiar și emotional. Sinergia pe care ‘unirea’ acestora o creează poate deveni un mix de marketing și de suport de imagine unic, cu un randament al investiției pe măsură.

Până în prezent, interacțiunea dintre sportivi și mediul de afaceri și potentialul enorm pe care aceasta l-ar avea, nu au fost prioritățile instituțiilor și organizațiilor de profil. Tocmai de aceea Sports HUB vine acum și își propune să le unească și să le transforme într-un mix de creștere pe 5 dimensiuni:

  • Dezvoltare personala
  • Educatie profesionala (pentru sportivi si administratori sportivi)
  • Mediu solid de afaceri
  • Responsabilitate sociala
  • Buna guvernare (pentru companii)

 
De asemenea, Sports HUB își propune să devină o comunitate de business și dezvoltare personală atât pentru sportivii în activitate cât și pentru foști sportivi care doresc să investească în continuare în sport timpul, resursele și cunoștințele lor.

Nu în ultimul rând, Sports HUB își propune să creeze o punte reală și palpabilă între companii, oameni de afaceri și sportivi, astfel încât câștigul – fie ca vorbim din punct de vedere emoțional, financiar, cât și al experienței – să fie de ambele părți.